ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάρδας: Κανονικά η καταβολή των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων

«Σύντομα θα ομαλοποιηθεί το τραπεζικό σύστημα»

Κανονικά θα καταβληθούν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων στα μέσα του Ιουλίου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.

Ο κ. Μάρδας, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε πως η κυβέρνηση σκοπεύει να διορθώσεις τις αρρυθμίες από την τραπεζική αργία, ενώ δεσμεύτηκε πως «σύντομα θα ομαλοποιηθεί το τραπεζικό σύστημα». Όπως είπε, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Τετάρτης που ετοιμάζει η κυβέρνηση, θα περιλαμβάνει επέκταση των τραπεζικών λειτουργιών.

Ο αναπληρωτής υπουργός απέδωσε, μάλιστα, τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους συνταξιούχους, «στο τραπεζικό σύστημα και τα ATM».

Αναφορικά με ενδεχόμενο κούρεμα καταθέσεων, ο κ Μάρδας δήλωσε πως «οι τραπεζίτες δεν είναι εκείνοι που αποφασίζουν κούρεμα καταθέσεων, δεν έχει εξετασθεί τέτοιο θέμα».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact