ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαρία Μπακοδήμου: Νόμιζα ότι έχω καρκίνο

Για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου καθώς και για τον τρόπο που την διαχειρίστηκε. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly αναφέρεται στο περιστατικό που αφορούσε στην υγεία της και την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα από την καθημερινότητα.

«Η στιγμή που νόμιζα ότι έχω καρκίνο ήταν η πιο δύσκολη στη ζωή μου. Είχα πάει στη δερματολόγο μου για κάτι απλό. Είδε μια ελιά και μου είπε «Δεν μου αρέσει. Πρέπει να τη βγάλεις». Τρόμαξα πάρα πολύ. Το ίδιο βράδυ άρχισα να ψάχνω μανιωδώς χειρούργο για να μου την αφαιρέσει. Τελικά βρήκα έναν πολύ καλό άνθρωπο και την επομένη την έβγαλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο δύσκολο ήταν εκείνο το βράδυ. Είχα σοκαριστεί. Συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι δεν ήμουν άτρωτη ούτε ανίκητη. Μέχρι τότε έλεγα μέσα μου «Είμαι πολύ δυνατή… Μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα». Είχα μουδιάσει. Άρχισα να σκέφτομαι πολύ πρακτικά πράγματα, όπως το ποιος θα φροντίσει τα παιδιά μου, πως θα το διαχειριστούν. Ήταν το πιο δύσκολο τετραήμερο της ζωής μου. Μέχρι να βγει η βιοψία, έζησα το δράμα μου.

Αναθεώρησες τον τρόπο που έβλεπες τα πράγματα;

«Πριν μάθω ότι τελικά δεν ήταν κάτι κακό, αισθανόμουν ευτυχισμένη και μόνο που ανέβαινα τις σκάλες του σπιτιού μου. Αντιλήφθηκα πως η ευτυχία κρύβεται στα πολύ μικρά και καθημερινά. Φυσικά ο άνθρωπος παρασύρεται στη ζωή και ξεχνά πόσο πολύ εκτιμούσε τα απλά πράγματα όταν νόμιζε ότι μπορεί και να τα χάσει. Πολλές φορές ξαναφέρνω στο μυαλό μου αυτό που μ,ου συνέβη για να μην ξεχνώ ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μου έχει χαρίσει η ζωή.»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact