ΖΩΔΙΑ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2019: Οι Σημαντικές ημερομηνίες των Ζωδίων

ΛΕΩΝ ♌

Από 1 έως και 26 Μαρτίου

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στον άξονά σου, θα σου δώσει μεγάλη κοινωνικότητα και θα σου φέρει καινούργια πρόσωπα μέσω φίλων και γνωστών. Οι πόρτες θα ανοίξουν για νέες συνεργασίες όπου εκεί θα χρειαστεί να έχεις περισσότερο το ομαδικό πνεύμα. Η φιλία θα είναι ένα μέσο για να προσεγγίσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

6 Μαρτίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθύς, απέναντί σου, θα πυροδοτήσει θέματα συναισθηματικής φύσεως και σίγουρα θα δείξεις ένα άλλο πρόσωπο πέρα από αυτό της λογικής και της πρακτικότητας στους γύρω σου, αλλά και στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή σχετίζεσαι πολύ στενά. Ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και μια καινούργια αρχή με μεγαλύτερη φαντασία και δημιουργικούς άξονες θα σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ ♎

21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε σπρώξει να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό επίπεδο. Τα πάντα έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική αυτό το διάστημα, που συνδυάζεται με την εαρινή ισημερία και ξεκινάνε από την αρχή, με αρκετή φόρα και δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Από 1 έως και 30 Μαρτίου

Ο Άρης συνεχίζει να είναι στον Ταύρο και στον άξονά σου και αυτή την φορά κατά κάποιο τρόπο θα παραδώσεις την δύναμή σου στους άλλους εξ αιτίας κάποιων συνθηκών. Θα πρέπει να αφουγκραστείς καλά τις ανάγκες σου και να ακολουθήσεις πιστά τις εσωτερικές οδηγίες του σώματός σου γιατί η επιθετικότητα ή η πίεση που θα υποστείς απ’ τους άλλους να βγάλει την ανασφάλειά σου στην επιφάνεια. Οι οικονομικές υποθέσεις και κυρίως οι διεκδικήσεις θα είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

31 Μαρτίου

Ξεκινάει ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων και στον άξονά σου, οπότε η ανάγκη σου για επικοινωνία με τους άλλους θα μεγαλώσει στο έπακρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♒

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact