ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία- σοκ 14χρόνης: Με έδεσαν, με βίαζαν ο ένας μετά τον άλλον κι εγώ έκλαιγα…

Η ιστορία της μικρής Χριστίνας από τη Λάρισα που μπήκε σε ίδρυμα, βγήκε, ζήτησε βοήθεια από τον νονό της και κατέληξε να εκδίδεται για 5 και 10 ευρώ.
Ζήτησε βοήθεια από τον νονό της και κατέληξε σε ένα βρώμικο διαμέρισμα όπου τη βίαζαν ομαδικά και την εξέδιδαν για 5 και 10 ευρώ. Για δύο εβδομάδες η 14χρονη Χριστίνα βίωνε στο άγουρο κορμί της την απανθρωπιά, τη διαστροφή και τον παραλογισμό, σε ένα αισχρό σκηνικό που είχαν στήσει οι «μεγάλοι» δήθεν για να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της.

Με λόγια που σοκάρουν και περιγραφές που προκαλούν αηδία, το κοριτσάκι, χωρίς καλά-καλά να καταλαβαίνει τι είναι αυτό που έζησε, μίλησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην ανακρίτρια για όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Λάρισας.

«Ο Γιάννης μου έβγαλε όλα τα ρούχα, μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια με ένα σχοινί, μου έβαλε μια ταινία στο στόμα μου για να μη φωνάζω και με δύναμη με βίασε. Εγώ πονούσα και έκλαιγα. Αφού τελείωσε αυτός, ήρθε από πάνω μου ο Αχιλλέας και επίσης με βίασε. Αφού τελείωσε και αυτός, ήρθε από πάνω μου ο Αρης και με βίασε. Τελευταίος έκανε τα ίδια και ο Νίκος και αφού τελείωσε με ξέλυσαν και μου έβγαλαν την ταινία», λέει στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 14χρονη ξεσπώντας πολλές φορές σε κλάματα και σκύβοντας το κεφάλι από ντροπή γι’ αυτά που της έκαναν άνδρες που, όπως της έλεγαν, ήθελαν το καλό της.
Μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτεται το άθλιο αλισβερίσι της διαστροφής που στηνόταν κάθε μέρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας απέναντι από τα δικαστήρια, όπου άνδρες κάθε ηλικίας και εθνικότητας παζάρευαν με τους δήθεν φίλους της για να ξεσπάσουν τα αρρωστημένα τους ένστικτα στο κορμάκι ενός κοριτσιού που πήγαινε στο Γυμνάσιο.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact