ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαστροκώστα: Ένιωσα ότι έφευγα. Σκεφτόμουν τον Τραϊανό και την κόρη μου

Τα λόγια της Γωγώς Μαστροκώστα σε φίλους της στο Νοσοκομείο σύμφωνα με όσα γράφει το gossip-tv.gr: «Δεν είδα τίποτε. Ξαφνικά ένιωσα έναν πολύ έντονο θόρυβο και να μετακινούμε με μεγάλη δύναμη απο το σημείο που ήμουν σταματημένη. Τα τζάμια έσπασαν τα πάντα για μερικά δευτερόλεπτα μαύρισαν».

Η Γωγώ Μαστροκώστα φοβήθηκε πολυ και είναι λογικό. Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Τραϊανός θεωρούν πως είχε άγιο καθώς ήταν απο τις λίγες φορές που φορούσε ζώνη ασφαλείας. Μια ζώνη που την κράτησε μέσα στο αυτοκίνητο. Διαφορετικά ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι από την σύγκρουση θα πεταγόταν έξω απο το αυτοκίνητο με οδυνηρές πιθανότατα συνέπειες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός φέρεται να ήταν πιωμένος. Η Γωγώ έκανε πολλούς φίλους της να σπάσουν όταν μίλησε για την κόρη της «Στο μυαλό μου είχα την Βικτώρια και τον Τραϊανό. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τους χάσω. Ένιωσα ότι έφευγα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact