ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μαύρο Πάσχα για τη Σοφία Μουτίδου

Μαύρο Πάσχα για την Σοφία Μουτίδου. Συγκλονισμένη από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, όταν της τηλεφώνησαν και της ανακοίνωσαν ότι ο πρώην σύζυγός της Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος δεν υπάρχει πια στην ζωή.

Αμέσως η ηθοποιός έσπευσε στο καφέ-ζαχαροπλαστείο στην οδό Πατησίων που διατηρούσε ο πατέρας της κόρης, λυγίζοντας στο θέαμα που αντίκρισε.

Οι επόμενες ώρες βρίσκουν συντετριμμένη την Σοφία Μουτίδου, που το μόνο που την νοιάζει είναι το παιδί της.

Τα προφίλ της στο Facebook, γέμισαν από συλλυπητήρια και μηνύματα φίλων στην προσπάθειά τους να της δώσουν κουράγιο. Η ίδια παρά τον πόνο της, θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους για την δύναμη που της δίνουν. Γράφοντας το «σας ευχαριστώ».

Το τραγικό είναι ότι δυο μέρες πριν το μοιραίο, ο πρώην σύζυγος της Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος έκανε συνεχώς αναρτήσεις στο Facebook, δείχνοντας χαρούμενος και σχεδιάζοντας τις Πασχαλινές διακοπές του στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάζοντας τα όσα έγραφε, διοργανώνοντας τα γλέντια με τους κολλητούς του, τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact