ΕΛΛΑΔΑ

Μαύρα Χριστούγεννα στην Πατρών – Πύργου: Ένας νεκρός και ξύλο στους διασώστες!

Δεν έχουν τέλος τα κακά μαντάτα φέτος. Ανήμερα Χριστούγεννα και αντί να γιορτάζουμε, μετράμε πάλι πληγές στην «καρμανιόλα» της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου. Το βράδυ της Πέμπτης βάφτηκε με αίμα, στο ύψος του χωριού Λάππα στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το tempo24.news, το κακό έγινε όταν δύο αυτοκίνητα καρφώθηκαν μετωπικά μεταξύ τους. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το αποτέλεσμα; Ένας συνάνθρωπός μας, ο οδηγός του ενός οχήματος, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά και δίνουν τη δική τους μάχη.

Εικόνες ντροπής πάνω από τα συντρίμμια

Κι ενώ θα περίμενε κανείς βουβό πόνο μπροστά στο θάνατο, ζήσαμε σκηνές αλλοφροσύνης. Συγγενείς των τραυματιών, πάνω στην ταραχή και τον πανικό τους, έχασαν κάθε έλεγχο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, επιτέθηκαν στους ανθρώπους που πήγαν εκεί για να βοηθήσουν! Πυροσβέστες και αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση για άγνωστο λόγο, ενώ προκλήθηκαν και φθορές στα υπηρεσιακά οχήματα. Μιλάμε για καταστάσεις που δεν χωράει ο νους.

Χρειάστηκε να φτάσει επιτόπου η ΟΠΚΕ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπει μια τάξη στο χάος. Κρίμα κι άδικο, τέτοιες μέρες να χάνονται ζωές και να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact