Πόνος βαθύς για τον Νότη Σφακιανάκη. Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του Κίλι, σε ηλικία μόλις 62 χρονών, αφού έδωσε σκληρή μάχη με ύπουλο αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρούσε.
Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός την Κυριακή το βράδυ. Η κόρη τους την βρήκε στο σπίτι χωρίς σφυγμό και αμέσως έτρεξαν στο Ασκληπίειο της Βούλας, όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Η Κίλι είχε ήδη χαθεί.
Και να σκεφτείς πως εκείνη ακριβώς την ημέρα ο Νότης γιόρταζε τα γενέθλιά του… Πώς να το χωρέσεις αυτό; Τα γενέθλια έγιναν μέρα πένθους.
Μέχρι και λίγες μέρες πριν, ο ανιψιός του τραγουδιστή μιλούσε με ελπίδα, έλεγε πως «κρατάμε αισιοδοξία, περιμένουμε καλά νέα κάθε μέρα». Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια.
Ο Νότης και η Κίλι γνωρίστηκαν το μακρινό 1984 στην Κω. Εκείνη, μια κούκλα Βρετανίδα που δούλευε ξεναγός, εκείνος νέος ακόμα. Τα βρήκαν αμέσως, σαν να τους περίμενε η μοίρα. Τα χρόνια πέρασαν γρήγορα και το 1991 στάθηκαν μπροστά στον παπά και έδεσαν τη ζωή τους.
Από τον έρωτά τους γεννήθηκαν δύο υπέροχα παιδιά – δίδυμα, ο Απόλλωνας και η Αφροδίτη, που τώρα θρηνούν τη μητέρα τους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό της ταξίδι.





















