ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Η κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την φιλοξενία των ανθρώπων

«Περιμένουμε και την θετική συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Οι δραματικές εικόνες από την Λέσβο, που έχουν συγκλονίσει όλον τον κόσμο, είναι ενδεικτικές του δράματος που συγκλονίζει την περιοχή μας με την πρωτοφανή προσφυγική κρίση, αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Τονίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την φιλοξενία των ανθρώπων αυτών, καθώς και για την οργάνωση της φιλοξενίας, της ταυτοποίησης και της μετεγκατάστασης τους, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας αυτός είναι αγώνας για να αναδειχτεί το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης, εκεί που άλλοι υψώνουν τις σημαίες της ξενοφοβίας και του ακροδεξιού λαϊκισμού.

Προσθέτουν, τέλος, ότι στην προσπάθεια αυτή, η ελληνική κυβέρνηση περιμένει και την θετική συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντί για την ανέξοδη κριτική και τις αμφιλεγόμενες λαϊκιστικές κορώνες που ακούγονται μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact