ΚΥΠΡΟΣ

Με αυτό τον τρόπο “γονάτισαν” οι αστυνομικοί τον serial killer

Έσπασε στην ανάκριση και ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξη ο 35χρονος ίλαρχος στην Κύπρο.

Το απόγευμα της Πέμπτης παραδέχθηκε ότι σκότωσε 7 πρόσωπα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια (οι οποίες είναι κόρες δύο εκ των θυμάτων).

Πώς όμως ομολόγησε τα πάντα, ενώ το πρωί όταν οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχόταν μόνο δύο φόνους και πιο συγκεκριμένα τις δολοφονίες της Mary Rose και της Arian Palanes.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στη δημοσιογράφο του Sigmalive, Φρόσω Βιολάρη, τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο στην ομολογία.

Πιο συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρυσαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικασίμου.

Οι ανακριτές με μεθοδικό τρόπο οδήγησαν τον 35χρονο σε ανάκριση όπου εκεί παραδέχθηκε κάθε ειδεχθές του έγκλημα.

Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και ο 35χρονος κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact