ΕΛΛΑΔΑ

Με ψυχολογικά ο νεαρός που μαχαίρωσε τη μάνα του στο «Ελ. Βενιζέλος»

Με ψυχολογικά ο νεαρός που μαχαίρωσε τη μάνα του στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ψυχολογικά προβλήματα έχει ο νεαρός που μαχαίρωσε τη μητέρα του σε ξενοδοχείου του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος». Η γυναίκα διέφυγε τον κίνδυνο.

Ο 19χρονος, που σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε πολλές φορές τη μητέρα του, μπροστά στα μάτια του 10χρονου αδερφού του μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Sofitel», είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στη Ρωσία, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Η 38χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό», έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο ανήλικος γιος της οικογένειας που έπαθε σοκ καθώς ήταν μάρτυρας του φρικτού περιστατικού έχει μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η οικογένεια από την Ρωσία είχε έλθει στην Ελλάδα για την έκθεση γούνας που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα και η γυναίκα σώθηκε από τη μανία του γιου της, που τη μαχαίρωνε, γιατί οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact