ΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει πασίγνωστα ζυμαρικά…

Με επείγουσα ανακοίνωση του ο ΕΦΕΤ ενημερώνει τους καταναλωτές να μην καταναλώσουν ζυμαρικά στα οποία…

ανιχθεύθηκαν υψηλά επίπεδα ΩΧΡΑΤΟΞΙΝΗΣ!

Συγκεκριμένα, ο Ε.Φ.Ε.Τ., μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και σε συνέχεια επικοινωνίας με την εταιρεία “BioArt – Βλάχος Σπ. & Μεντζαφός Αθ. Ο.Ε.”, ενημερώθηκε για τη διακίνηση ζυμαρικών, στα οποία ανιχνεύθηκαν υψηλά επίπεδα Ωχρατοξίνης Α.

Πρόκειται για το προϊόν “Dinkel – Spaghetti Vollkorn”, 500g, που παράγεται για λογαριασμό της Γερμανικής επιχείρησης “RAPUNZEL NATURKOST GmbH”, από την Ιταλική επιχείρηση “Gino Girolomoni Cooperativa Agricola A.R.L.” και αφορά στην παρτίδα με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 17.07.2016, η οποία διακινήθηκε στην Ελλάδα από την εταιρεία “BioArt – Βλάχος Σπ. & Μεντζαφός Αθ. Ο.Ε.” (Λεωφ. Ηρακλείου 408, 141 22, Νέο Ηράκλειο, Αττική).

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει την ανάκληση / απόσυρση του ανωτέρω προϊόντος, ενώ από πλευράς Ε.Φ.Ε.Τ. βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact