ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον της χώρας

Στο πλευρό του προέδρου της ΝΔ, Καραμανλής και Σαμαράς

Κίνηση με εσωκομματικούς συμβολισμούς στην αποψινή συγκέντρωση στην ιστορική έδρα της ΝΔ, αφού εκτός από τον τόπο διεξαγωγής και η παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά δείχνει την προσπάθεια του κόμματος να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του.

«Κάποιοι λένε ότι είμαστε το παλιό και αυτοί το νέο. Αυτό το παλιό έχει μία ιστορία που είναι υπερήφανο γιατί τίμησε την Ελλάδα. Εμείς τέτοια διχαστικά διλήμματα δεν έχουμε. Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον της χώρας.

Η πρόοδος δεν σημαίνει να υιοθετούμε κάθε τι καινούργιο χωρίς να αναλύουμε αν αυτό είναι το θετικό για την πατρίδα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ομιλία του έξω από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης.

Στην ομιλία παραβρίσκονται και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της χώρας, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

meimr5

meimr3

meimr4

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gUgv4k-W4rw]

 

 
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact