ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Μενεγάκη – Ματέο: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά στα μπουζούκια

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είπαν να το ρίξουν μετά από πολύ καιρό λίγο έξω. Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο ντχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.

Η ωραία Ελένη άλλωστε είχε κλείσει τραπέζι μέσω του τραγουδιστή όταν αυτός εμφανίστηκε στην εκπομπή της.

Λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί με όλους τους συνεργάτες της εκπομπής που απάντησαν θετικά στην πρόσκληση της παρουσιάστριας και του συντρόφου της.

“Όλο το βράδυ την κρατούσε αγκαλιά και την έσφιγγε πάνω του, ενώ της ψιθύριζε διαρκώς λόγια αγάπης”, μας μεταφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον τους που έζησε από κοντά όλη την ερωτική ατμόσφαιρα, με τους δυο τους να έχουν υπέροχη διάθεση και να το γλεντάνε με την καρδιά τους.

 

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τα τρυφερά φιλιά και τις αγκαλιές του ζευγαριού

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact