ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μέσω του «iTunes» θα διαθέτει η Apple την ταινία «The Interview»

Η εταιρεία Apple ανακοίνωσε ότι το μουσικό της κατάστημα iTunes (πρόκειται για μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων) διαθέτει πλέον την ταινία της Sony Pictures «The Interview», η οποία προκάλεσε την οργή της Βόρειας Κορέας και στάθηκε αφορμή για να δεχτεί κυβερνοεπίθεση η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε την ταινία ‘The Interview’ προς ενοικίαση ή αγορά στο μουσικό μας κατάστημα iTunes», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της αμερικάνικης πολυεθνικής εταιρείας τεχνολογίας, ο Τομ Νόιμαγερ.

Η είδηση έγινε γνωστή μετά την κυκλοφορία, την περασμένη εβδομάδα, της ταινίας από την Sony Pictures για ενοικίαση μέσω Διαδικτύου σε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως οι Google Play, YouTube Movies αλλά και στο δίκτυο των χρηστών της παιγνιδομηχανής της Microsoft Xbox.

Η Sony Pictures παράλληλα διέθεσε για την ενοικίαση της ταινίας ειδικό ιστότοπο της εταιρείας όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να την παρακολουθήσουν σε υψηλή ποιότητα HD (High Definition).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact