ΚΟΣΜΟΣ

Μετά την «κακομαθημένη» Αντζελίνα η Sony Pictures «θάβει» ΚΑΙ τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Μετά τα αρνητικά σχόλια για την Αντζελίνα Τζολί, νέα e-mail που υπεκλάπησαν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με επίκεντρο αυτή τη φορά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.

Ο Ντι Κάπριο «έβγαλε από τα ρούχα τους» τους παραγωγούς της βιογραφίας του Στιβ Τζομπς μετά την άρνησή του να ενσαρκώσει το ρόλο του συνιδρυτή της Apple. «Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη» γράφει ο  Μαρκ Γκόρντον. «Απαράδεκτη» απαντά η Έιμι Πασκάλ, ενώ και οι δύο αναρωτιούνται αν το «όχι» του ηθοποιού σχετίζεται με την οικονομική συμφωνία για την ταινία.

Από τα σχόλια των παραγωγών της Sony Pictures δεν ξέφυγε ούτε η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία όπως αναφέρεται στα επίμαχα ηλεκτρονικά μηνύματα, διαμαρτυρήθηκε έντονα για το κασέ της για τον ρόλο της στην ταινία American Hustle. Η εταιρεία σκόπευε να της δώσει λιγότερα χρήματα από τους συμπρωταγωνιστές της, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην όμορφη ηθοποιό και προκάλεσε την αντίδρασή της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact