ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τον Τσίπρα και ο Πάνος Καμμένος στο Αγιον Ορος

Ο πρόεδρος των Αν.Ελλ. ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις δραστηριότητές του μέσω των κοινωνικών δικτύων

Μετά τον Αλέξη Τσίπρα, το Αγιον Ορος επισκέπτεται και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος την Πέμπτη, προσκύνησε στην Ιερά Μονή Ξηροποτάμου και επισκέφθηκε τη Σκήτη της Θεοπρομήτορος Αγίας Άννης.  Σήμερα, όπως ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του στα social media, μετά τον όρθρο και τη λειτουργία στην Αδελφότητα Δανιηλαίων με τους Θωμάδες βρέθηκε στην έρημο του Αγίου Όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή ημέρα στο Αγιον Ορος ήταν επεισοδιακή και βύθισε τους μοναχούς σε πένθος, καθώς ένας μοναχός στην προσπάθειά του να σώσει δύο πυροσβέστες βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο μοναχός Αθανάσιος της Μονής Χιλανδραρίου πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για τον συνάνθρωπο, αφού όταν είδε ένα πυροσβεστικό όχημα να πέφτει σε χαράδρα, έτρεξε να βοηθήσει, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του όταν και το δικό του όχημα έπεσε μέσα στη χαράδρα.  (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact