ΕΛΛΑΔΑ

Μετέτρεψαν κέντρο διασκέδασης σε οίκο ανοχής

Υπόθεση μαστροπείας στη Σαντορίνη εξιχνιάστηκε έπειτα από επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, εκ των οποίων ένας 60χρονος, ο οποίος διατηρούσε κρυφό οίκο ανοχής σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που λειτουργούσε παράνομα.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε βάρος τεσσάρων γυναικών που εργάζονταν ως σερβιτόρες και εκδίδονταν έναντι αμοιβής.

Ειδικότερα, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν προχθές, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί ηλικίας 60, 53, 33 ετών και μια 28χρονη υπήκοος Αλβανίας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της πλαστογραφίας, παράνομης λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Επίσης, προσήχθησαν τέσσερις γυναίκες (δυο ημεδαπές ηλικίας 39 και 40 ετών και δυο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας από 27 και 40 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιολόγησης στοιχειών που είχαν συγκεντρώσει αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος, ιδιοκτήτης νυκτερινού καταστήματος διασκέδασης, σε συνεργασία με τον 33χρονο υπεύθυνο της επιχείρησης και την 28χρονη Αλβανή, εξωθούσαν στην πορνεία και διευκόλυναν σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Όσον αφορά τον 53χρονο κατηγορούμενο, κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστή ταυτότητα, η οποία κατασχέθηκε.

Περισσότερο αναλυτικά, στις 19 προς 20.09.2014 νυχτερινές ώρες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας επισκέφθηκαν το κατάστημα και προσποιούμενοι τους πελάτες μετά από συνεννόηση κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ προκειμένου μια 27χρονη σερβιτόρα να συνευρεθεί με ένα από αυτούς.

Τα χρήματα παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταστήματος και όταν η 27χρονη ακολούθησε τον αστυνομικό-πελάτη σε δωμάτιο ξενοδοχείου συνελήφθη.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και έλεγχος στο κατάστημα, όπου εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα που χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Κατασχέθηκαν ακόμη 382 μάρκες διαφορών χρωματισμών που χρησιμοποιούσαν οι σερβιτόρες-εκδιδόμενες προκειμένου να υπολογίζονται τα ποσοστά τους, καθώς και 355 ευρώ μεταξύ των οποίων ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση οι δυο ημεδαποί και η Αλβανή κατηγορούμενοι βρίσκονταν στο κατάστημα και μαζί με τις σερβιτόρες-εκδιδόμενες και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου συνελήφθησαν.

Ο 60χρονος, εντοπίστηκε αργότερα στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων και σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ένα ζευγάρι πλαστών πινακίδων αυτοκίνητου.

Οι τέσσερις συνεληφθέντες, οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact