ΚΟΣΜΟΣ

Μεθυσμένος οδηγός στην Κύπρο προκάλεσε τριπλό τροχαίο

Στο αίμα του βρέθηκαν επίπεδα αλκοόλ τετραπλάσια από το επιτρεπόμενο

Ένας ελαφρά τραυματίας είναι ο απολογισμός τριπλού τροχαίου, το οποίο προκάλεσε 60χρονος στην Πάφο, στην Κύπρο, χθες βράδυ.

Γύρω στις 8 το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου στη λεωφόρο Χρυσονέρας στην Κισσόνεργα με κατεύθυνση την Πέγεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε 52χρονος. Ακολούθως, το αυτοκίνητο του 60χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 52χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση κεφαλής. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπέγραψε και πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», τον 60χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 96μg ενώ η ένδειξη του τελικού ελέγχου ήταν 86μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Στους υπόλοιπους οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να του απαγγελθούν κατηγορίες σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact