ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητρόπουλος: Λέω στον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, λευκό ή αποχή!

Ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής αντιδρά μετά το «κόψιμό» του από τα ψηφοδέλτια

Να απορρίψουν με την ψήφο τους τα τέσσερα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι) και είτε να επιλέξουν να απέχουν από τις κάλπες είτε να στηρίξουν το ΚΚΕ, που παραμένει συνεπές στην αντιμνημονιακή γραμμή του κάλεσε τους πολίτες ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος μετά το κόψιμο του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΒήμαFM, επεσήμανε: «Λέω στον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, λευκό ή αποχή». Όπως είπε, είναι η μόνη εθνική λύση που δε θα οδηγήσει στη νομιμοποίηση του μνημονίου, ώστε να ξεκινήσει μια νέα διαπραγμάτευση.

Ο κ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «ένα νέο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο κόμμα» και τόνισε πως μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Υποστήριξε, επίσης, ότι το «κόψιμό» του από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη το όνομά του αλλά στην κριτική που άσκησε στην ηγεσία του κόμματος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact