ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες

«Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί»

Κάλεσμα σε όλους προς πολίτες να συστρατευτούν με τη Νέα Δημοκρατία απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για τα 43 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με τον λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, την οποία παρουσίασε πριν από 43 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Το αποτύπωμα της ΝΔ στην νεότερη ιστορία της χώρας είναι έντονο, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στην αποκατάσταση και εμπέδωση της Δημοκρατίας, στην ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την κατοχύρωση της θέσης μας στον ευρωπαϊκό πυρήνα, στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, στην πίστη στην ελεύθερη οικονομία, στις μάχες για τα εθνικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη οι ρίζες της ΝΔ στην ελληνική κοινωνία είναι δυνατές και οι αξίες της, όπως η ελευθερία, ο υγιής ανταγωνισμός, η αλληλεγγύη, η αξιοκρατία και η πίστη στους Έλληνες και τη δημιουργική δύναμη του λαού, πιο επίκαιρες από ποτέ.

«Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά. Αλλάζει, ανανεώνεται, εκσυγχρονίζει τη λειτουργία της, προσαρμόζεται στην εποχή της. Όπως οφείλει να κάνει κάθε ζωντανός πολιτικός οργανισμός. Και πάνω απ’ όλα, η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες» έγραψε.

Και συνέχισε: «Απευθύνομαι σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, από όπου και αν προέρχεται, ό,τι και αν ψήφισε τα τελευταία χρόνια. Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί. Ελάτε να αφήσουμε πίσω μας την πόλωση, τον διχασμό, την τοξικότητα των τελευταίων ετών. Σαράντα τρία χρόνια μετά την ίδρυσή της, η φλόγα της Νέας Δημοκρατίας φωτίζει ακόμα τον δρόμο μας. Προχωράμε μπροστά και προχωράμε δυνατά. Για να γράψουμε ξανά οι Έλληνες τη δική μας ιστορία».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact