ΕΛΛΑΔΑ

Μολότοφ έσκασε δίπλα σε γνωστή ηθοποιό: Πόσο γελοία νιώθω που προχθές πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ

Τις στιγμές τρόμου που έζησε στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε η γνωστή ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Η άτυχη ηθοποιός βρέθηκε στο σημείο τη στιγμή που κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Εγνατία με Ιασωνίδου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook επεσήμανε ότι από τύχη δεν κάηκε ζωντανή.

Ολόκληρη η ανάρτηση της:

«Πριν 10 λεπτά ένιωσα τι σημαίνει να νιώθεις απροστάτευτος στη χώρα που ζεις και πληρώνεις αβάσταχτους φόρους. Είμαι στην Εγνατία γωνία με Ιασωνίδου όταν ένα τσούρμο με μαυροφορεμένους με κουκούλες στα κεφαλιά πέταξαν βόμβες μολότοφ που πέρασαν ξυστά από δίπλα μου!! Από τύχη δεν κάηκα ζωντανή!! Οι φίλοι μου που ήρθαν για την ΔΕΘ φοβισμένοι και έντρομοι ρώτησαν την αστυνομία γιατί δεν επεμβαίνει. Πήραμε την απάντηση: «Έχουμε εντολή να μην επεμβαίνουμε και να μην τους αγγίξουμε!»

Πόσο γελοία νοιώθω που προχτές πλήρωσα και το φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ.

Ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!! Δεν πρόκειται να πληρώσω τις επόμενες δόσεις με κανένα τρόπο!!

Αλήθεια τι μου προσφέρει αυτό το κράτος όταν σκάει δίπλα μου από ένα τσούρμο αλητήριων βόμβα και δεν είναι σε θέση να με προστατέψει; Και όταν αυτοί καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία, που όλοι εμείς στηρίζουμε με θυσίες και δυσβάσταχτη φορολογία;;»

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact