ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάς: Μένω με την απορία γιατί με έδιωξε ο Τσίπρας

«Πάντως νομίζω πως δεν κατέστρεψα ούτε την παιδεία, ούτε τον πολιτισμό»

«Για την απομάκρυνση επιτρέψτε μου μόνο να πω ότι μου έχει μείνει η απορία. Αλλά ως εκεί. Πάντως νομίζω πως δεν κατέστρεψα ούτε την παιδεία, ούτε τον πολιτισμό», δηλώνει ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Θεωρώ ότι κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής εξήγησα πλήρως τι κάναμε και τι έμενε να προχωρήσουμε. Και αυτά ήταν γνωστά σε όποιον ήθελε να τα δει. Δεν μιλώ για επαναστατικές αλλαγές, αλλά για όσα βλέπαμε και μπορούσαμε να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε», σημείωσε ακόμη.

Σχετικά με την παραίτηση του Παναγιώτη Δούρου, ο κ. Μπαλτάς αναφέρει ότι o διευθυντής του γραφείου του δεν παραιτήθηκε. «Του ζήτησα να φύγει με τη φράση ”δεν σου έχω πλέον εμπιστοσύνη”», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι «για λόγους προστασίας του ίδιου και επειδή δεν χρειάζεται να δημιουργείται η αίσθηση σκανδάλου, άφησα να εννοηθεί ότι πρόκειται για παραίτηση».

Σχετικά με το αν υπήρξαν ενστάσεις μέσα στο κόμμα για τη θητεία του δηλώνει: «Πιθανόν. Αλλά δεν μπορούσα να γνωρίζω περισσότερα».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact