ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάς: Ο Γιακουμάκης ο πρώτος νεκρός του bullying

Πρωτοβουλίες κατά του σχολικού εκφοβισμού σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας, με αφορμή την τραγική υπόθεση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μιλώντας στο STAR ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς δήλωσε ότι ο Βαγγέλης είναι το πρώτο καταγεγραμμένο με θάνατο θύμα του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού, ωστόσο σημείωσε ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια περιστατικά τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά.

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο», είπε ο υπουργός και εξήγγειλε διαλέξεις, σεμινάρια και πρωτοβουλίες των παιδιών για τον σχολικό εκφοβισμό.

Ο κ. Μπαλτάς τόνισε ότι θα γίνει μια συντονισμένη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, ενώ πρόσθεσε ότι το υπουργείο θα ήθελε να υπάρχουν κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι σε κάθε σχολείο.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact