ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ εμπρησμών σε ΑΤΜ και οχήματα σε Αθήνα και Πειραιά

   

Το Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης, υποκαταστήματος της EUROBANK στο Νέο Κόσμο, πυρπόλησαν άγνωστοι τα ξημερώματα, ενώ μπαράζ εμπρησμών από άλλα άτομα σημειώθηκε σε αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η εμπρηστική επίθεση στο ΑΤΜ σημειώθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα στο υποκατάστημα της τράπεζας στην συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φρατζή. Οι δράστες περιέλουσαν το μηχάνημα με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιιά, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Πανικό προκάλεσε πυρκαγιά που αποδίδεται σε εμπρησμό, η οποία εκδηλώθηκε στις πέντε τα ξημερώματα, σε ισόγειο κλειστό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Κύπρου στο Αιγάλεω.

Απο τις φλόγες καταστράφηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και τέσσερα μοτοποδήλατα.

Εμπρησμοί σημειώθηκαν σε δύο ακόμα ΙΧ, ένα στο χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά και ένα στο Κερατσίνι, καθώς και σε ένα μοτοποδήλατο στο γήπεδο Καματερού.

Για τις εμπρηστιικές επιθέσεις διενεργείται προανάκριση απο την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact