ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μπάχαλο» η Βουλή με σχόλιο Κακλαμάνη για τις γυναίκες βουλευτές


«Το ΠΑΣΟΚ έκανε την ελληνική επανάσταση και εδώ μέσα οι μισοί βουλευτές είναι γυναίκες. Το ’74 οι γυναίκες ήταν στην κουζίνα», ήταν τα λόγια που έκαναν το κλίμα εκρηκτικό

Ανω-κάτω έγινε η Βουλή των Ελλήνων κατά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου με σχόλιο που έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης, κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο.

«Το ΠΑΣΟΚ έκανε την ελληνική επανάσταση και εδώ μέσα οι μισοί βουλευτές είναι γυναίκες. Το ’74 οι γυναίκες ήταν στην κουζίνα». Αυτά ήταν τα λόγια του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που πυροδότησαν το εκρηκτικό κλίμα στη Βουλή. 

Η κυρία Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά που προήδρευε εκείνη την ώρα έδωσε άμεσα απάντηση στα λεγόμενα του κ. Κακλαμάνη, σημειώνοντας: «Είμαστε όντως και είναι τιμητικό να είμαστε τόσες πολλές γυναίκες βουλευτίνες γιατί το θέλει ο ελληνικός λαός». 

Και ενώ το κλίμα ήταν ακόμη «θερμό» η κυρία Τσαρουχά απευθυνόμενη στον κ. Κακλαμάνη σχολίασε: «Δεν το περίμενα αυτό από εσάς. Ο σερραϊκός λαός με στέλνει 14 χρόνια στο Κοινοβούλιο».
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact