ΚΟΣΜΟΣ

Μπόνο: Στους δράστες της χθεσινής επίθεσης δεν αρέσει η μουσική

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συναυλία που θα έδιναν οι U2 στο Παρίσι λόγω όμως της χθεσινής τραγωδίας, αυτή ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με τον Guardian ο frontman του διάσημου συγκροτήματος είπε ότι το μακελειό στο Παρίσι και ειδικά η επίθεση στη συναυλία ήταν το πρώτο χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους ενάντια στη μουσική.

Όπως είπε, οι βόμβες και οι σφαίρες στην συναυλιών του συγκροτήματος αποδεικνύουν ότι στους δράστες δεν αρέσει η μουσική.

«Οι πρώτες μας σκέψεις αυτή τη στιγμή είναι με τους φαν των Eagles of Death Metal», είπε ο Bono και πρόσθεσε: «Αν το σκεφτείς, η πλειοψηφία των θυμάτων των επιθέσεων της χθεσινή βραδιάς ήταν φαν της μουσικής. Έτσι αυτό είναι πραγματικά το πρώτο χτύπημα που είχαμε στη μουσική σε αυτό τον λεγόμενο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Γνωρίζουμε ότι δεν τους αρέσει η μουσική… και αυτό και η χθεσινή αιματηρή διάσταση των επιθέσεων της χθεσινής βραδιάς είναι αυτά που σε αναστατώνουν γιατί σημαίνει ότι θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα από εμάς».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact