ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον: Το νομοσχέδιο για την αποφυγή no deal Brexit θα καταστρέψει τις διαπραγματεύσεις

«Αν αυτό συμβεί, όλη η πρόοδος που έχουμε κάνει, θα έχει γίνει για το τίποτε»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι πέτυχε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μια «πραγματική δυναμική» στις συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση και πως η απόπειρα βουλευτών να ψηφίσουν έναν νόμο για να μπλοκάρουν ένα Brexit χωρίς συμφωνία θα καταστρέψει τις διαπραγματεύσεις.

Μια συμμαχία βρετανών βουλευτών της αντιπολίτευσης και των ανταρτών των Τόρις σκοπεύουν να εκμεταλλευθούν την σημερινή πρώτη ημέρα λειτουργίας του κοινοβουλίου μετά την θερινή ανάπαυλα για να μπλοκάρουν ένα Brexit χωρίς συμφωνία.

Ο Τζόνσον δηλώνει ότι το νομοσχέδιο αυτό «θα μας αναγκάσει να ικετεύουμε, για μια ακόμη φορά, μια ανούσια αναβολή».

«Αν αυτό συμβεί, όλη η πρόοδος που έχουμε κάνει, θα έχει γίνει για το τίποτε… Θα καταστρέψει κάθε ευκαιρία διαπραγματεύσεων», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός στο κοινοβούλιο, ζητώντας από τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact