ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Φίλη: Ο «υπουργός των τροπολογιών» ξαναχτύπησε

Για κατάθεση νέας εκπρόθεσμης τροπολογίας μιλά ο Μ. Χαρακόπουλος

Την κατάθεση νέας εκπρόθεσμης τροπολογίας (αριθμ. 530/5-7-2016) εκ μέρους του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκου Φίλη, καταγγέλλει ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του, «ο Υπουργός Παιδείας, ως “υπουργός των τροπολογιών” και ως επί το πλείστον εκπροθέσμων, “ξαναχτύπησε” με νέα τροπολογία και μάλιστα σε νομοσχέδιο κύρωσης συμφωνίας, όπου ο χρόνος για κοινοβουλευτική συζήτηση είναι ελάχιστος.

Με την εκπρόθεσμη αυτή τροπολογία της τελευταίας στιγμής ρυθμίζει σοβαρά θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Στην ουσία διορθώνει και συμπληρώνει προηγούμενες δικές του τροπολογίες, που κατατέθηκαν στο “ποδάρι” και υπερψηφίστηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία, χωρίς προηγούμενο διάλογο και διαβούλευση.

Το φαινόμενο είναι τουλάχιστον λυπηρό και χαρακτηρίζει τις πράξεις της Κυβέρνησης και των Υπουργών της, που ως “μαθητευόμενοι μάγοι” αντιμετωπίζουν με προχειρότητα, τα σοβαρά προβλήματα, που ταλανίζουν την κοινωνία και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, την Παιδεία».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact