ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας: Oι τραγικές συμπτώσεις με τους θανάτους των παιδιών

Σύμφωνα με το Mega ερωτηματικά προκαλούν τα βίντεο που έχει βιντεοσκοπήσει η μητέρα των κοριτσιών που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο στην Πάτρα, καθώς όσοι τα έχουν δει αναφέρουν πως δεν απεικονίζεται ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των επεισοδίων.

Ο λόγος ήταν ότι η μητέρα των κοριτσιών βιντεοσκοπούσε τα επεισόδια μετά την έναρξή τους κι αυτό ήταν που προκάλεσε τον προβληματισμό των γιατρών, οι οποίοι θέλησαν να βάλουν κάμερες στο χώρο που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Ακόμη, καθοριστικής σημασίας είναι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σχετικά με τη χρονική σειρά μερικών συμβάντων:

  • Στις 20 Απριλίου 2021 αποχωρεί ο σύζυγός από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα λόγω οικογενειακών προστριβών.
  • Στις 21 Απριλίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα.
  • Στις 6 Απριλίου 2021 γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.
  • Στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

«Το εγκεφαλογράφημα της Τζωρτζίνας δεν κατέγραψε κανένα επεισόδιο», λέει γιατρός της

Οι μαρτυρίες των γιατρών για τα μυστηριώδη επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα όσο βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου της Πάτρας, λίγες ημέρες πριν πεθάνει στο Παίδων «Αγλαία Κυραικού», καθηλώνουν.

Το MEGA φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την κλινική εικόνα της 9χρόνης, με όλες τις εξετάσεις τις να είναι καθαρές, τα αντιεπιληπτικά φάρμακα να μην λειτουργούν και τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τα επεισόδια σπασμών που περιέγραφε η μητέρα, περίεργα, ανεξήγητα και αιφνίδια, με κανέναν γιατρό ή νοσηλευτή να είναι ποτέ αυτόπτης μάρτυρας κατά την έναρξή τους.

Θα δικαιούτο αυτό το παιδί να έχει προβλήματα, όμως είναι αρκετά περίεργο ότι τα εμφάνισε αιφνιδίως, μετά από μήνες που ήταν στο σπίτι και δεν έκανε απολύτως τίποτα, όπως έχω πάρει το ιστορικό της Τζωρτζίνας από τη μητέρα και όπως έχει πει και η ίδια στις συνεντεύξεις της. Ξαφνικά μπαίνοντας στο νοσοκομείο αρχίζει να κάνει τέτοιου είδους επεισόδια τα οποία δεν σταμάτησαν με τα αντιεπιληπτικά φάρμακα. Αυτό είναι περίεργο. Όπως είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτά τα επεισόδια δεν καταγράφηκαν ποτέ στη ΜΕΘ Παίδων» είπε στο MEGA η γιατρός της Τζωρτζίνας.

Τα λόγια των γιατρών επιβεβαιώνει και η ίδια η μητέρα…

Ακόμα και το 24 εγκεφαλογράφημα που έγινε λίγες μέρες πριν το κοριτσάκι καταλήξει, δεν κατέγραψε κανένα επεισόδιο σπασμών, όπως μαρτυρούν οι γιατροί.

«Η 24ωρη καταγραφή με εγκεφαλογράφημα που έγινε στην Τζωρτζίνα, θα μπορούσε ίσως να μας δείξει που οφείλονται αυτά τα επεισόδια, αν είναι επεισόδια σπασμών και το τι συνέβαινε. Από όσο ξέρω το εγκεφαλογράφημα, δεν ανέδειξε επεισόδια σπασμών».

Το 24ωρο εγκεφαλογράφημα δεν κατέγραψε ποτέ κανένα επεισόδιο

Η Τζωρτζίνα παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο σπασμών 15 ημέρες μετά τον θάνατο της Ιρίδας. Στις 4 Απρίλιου του 2021, έκανε την πρώτη εισαγωγή στο νοσοκομείο και παρά την συνεχή παρακολουθήσει των γιατρών από 4 νοσοκομεία για 9 μήνες, κανείς ποτέ δεν κατάφερε να προσδιορίσει τι προκαλούσε τα προβλήματα στην υγεία της.

«Δεν καταφέραμε ποτέ να προσδιορίσουμε, γιατί συμβαίνουν αυτά τα επεισόδια και τι τα προκαλούσε. Ποτέ δεν ήταν κάποιος γιατρός μπροστά, όταν άρχιζαν οι σπασμοί που περιέγραφε η μητέρα. Η μητέρα καλούσε όταν ξεκινούσε ένα επεισόδιο και στο φάκελο της όλες οι καταγραφές ξεκινούν ως ‘μας κάλεσε η μητέρα λόγω επεισοδίου’. Όταν έφτανα οι γιατροί στο δωμάτιο της είχε πέσει ο σφυγμός της και ήταν ωχρή» εξηγεί η γιατρός της Τζωρτζίνας.

Η άνεση του ζευγαριού και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

Η πιο δύσκολη και περίεργη υπόθεση των τελευταίων 50 ετών, όπως λένε αξιωματικοί της αστυνομίας, με τις στοχευμένες κινήσεις, να έχουν ως στόχο να δείξουν πώς και γιατί τα τρία αγγελούδια, έφτασαν στον θάνατο.

Στους επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας αναμένεται να καταθέσουν πάνω από 30 γιατροί, νοσηλευτές αλλά και ιδιώτες που χαρακτηρίζονται πρόσωπα κλειδιά. Στο τέλος θα κληθούν και οι γονείς των παιδιών για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

Για την μυστηριώδη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναφέρθηκε ξανά ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, τονίζοντας πως εμμένει στις απόψεις του.

O πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε για την μυστηριώδη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Δεν έχω άλλα στοιχεία πέραν των όσων έχω πει, ότι μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών, Σαββατοκύριακα. Έχουν πέσει και σε αντιφάσεις νομίζω. Φαίνεται ότι έχουν μία άνεση, ότι κάνουν ταξιδάκια και τέτοια… Να απαντάει δύο ημέρες μετά τον θάνατο του ενός από τα παιδιά στους διαδικτυακούς της φίλους, να δίνει συνταγές για φαγητά, να πάνε για χαλαρό ποτάκι…», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση που είχε η 33χρονη μητέρα με την σπιτονοικοκυρά, λέγοντας πως, «είπαν ότι η γυναίκα, αφότου πέθανε ο σύζυγός της, ήρθε και έμεινε στην Πάτρα. Νοίκιασε το σπίτι στο ζευγάρι, επειδή υπάρχουν κάποιοι μακρινοί συγγενείς στο Αγρίνιο. Eίπα “ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και της ταφής. Ποιος πλήρωσε; Αφού δεν υπάρχει άλλος εδώ στην Πάτρα”. Σε αυτό δεν έχει απαντήσει κανένας».

Καταθέτει βίντεο από το νοσοκομείο ο πατέρας

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό» ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους ετοιμάζεται να καταθέσει βίντεο που τράβηξε μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο κατέγραφε την αργοπορία των νοσηλευτών στην παροχή βοήθειας στην Τζωρτζίνα. Στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνουν επίσης πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που πιθανόν να βρέθηκαν στο δωμάτιο πριν πεθάνει η μικρή.

Σύμφωνα με την επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, ενώ έχει ήδη αρχίσει ο πρώτος κύκλος καταθέσεων, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ύποπτη ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, μόνο τα φάρμακα που λάμβανε το παιδί ως αγωγή. Ωστόσο επειδή καμία ουσία δεν είναι μη ανιχνεύσιμη περνάνε στον επόμενο κύκλο ουσιών, των βαρέων μετάλλων για να δουν αν έχει λάβει αρσενικό ή κάλιο, δηλαδή αν ο οργανισμός του παιδιού είχε είχε τοξικές ουσίες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact