ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα σύσκεψη για τις τράπεζες απόψε

Αίτημα σήμερα στην ΕΚΤ για αύξηση ρευστότητας

Νέα σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τραπεζίτες αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να επανεξεταστεί η κατάσταση, σύμφωνα με το Mega.

Επί τάπητος θα τεθούν τα στοιχεία από την κίνηση των αναλήψεων μέσα στο Σαββατοκύριακο και όλα τα δεδομένα προκειμένου να εξεταστούν οι περαιτέρω κινήσεις σχετικά με τις τράπεζες από τη Δευτέρα το βράδυ, οπότε λήγει η τραπεζική αργία με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί.

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να υποβληθεί μέσω της Τραπέζης της Ελλάδος νέα αίτηση για αύξηση της ρευστότητας μέσω του ELA, κάτι που θα εξεταστεί στην αυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η απόφαση της ΕΚΤ αναμένεται να είναι καθοριστική για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν για τις τράπεζες, πιθανότατα την Τρίτη.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact