ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός διαδηλωτής στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας διαδηλωτής στην Αίγυπτο ενώ μία βόμβα προκάλεσε τον τραυματισμό δύο Αστυνομικών κατά τη σημερινή τέταρτη επέτειο της εξέγερσης του 2011 που οδήγησε στην ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι η επέτειος είναι μία δοκιμή για το κατά πόσον οι ισλαμιστές και οι φιλελεύθεροι ακτιβιστές, που έχουν υποστεί σκληρή καταστολή από τις δυνάμεις ασφαλείας, είναι αποφασισμένοι να αντικρούσουν γι̉ άλλη μια φορά την υποστηριζόμενη από τις Ηνωμένες Πολιτείες κυβέρνηση.

Ο διαδηλωτής τραυματίστηκε θανάσιμα από σκάγια στην Αλεξάνδρεια, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου, δήλωσαν οι πηγές ασφαλείας. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, ο άνδρας ήταν ένοπλος.

Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, μία βόμβα εξερράγη με στόχο αστυνομικούς που στέκονταν έξω από έναν αθλητικό όμιλο στο Κάιρο, δήλωσαν οι πηγές.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact