ΚΟΣΜΟΣ

Νέο σοκ: Η σύλληψη ανήλικου καμικάζι πριν πυροδοτήσει εκρηκτικά όπως στο γάμο στην Τουρκία [εικόνες & βίντεο]

Επέστρεψε, με τη μορφή παιδιού, ο τρόμος στην Τουρκία. Οι τρομοκράτες επιστράτευσαν ένα 12χρονο παιδί για να σκορπίσει το θάνατο σε γάμο, προακαλώντας παγκόσμιο σοκ. 

Λίγες ώρες μετά το νέο μακελειό στο Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (21.08.2016), ένα παιδί 12-14 ετών (σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν) εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως κανείς δεν υποπτεύθηκε το παραμικρό και πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί προκαλώντας το θάνατο 51 ανθρώπων που βρίσκονταν σε γάμο, ήρθε ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό.

Αυτή τη φορά στο Κιρκούκ του Ιράκ, όπου ένας επίδοξος ανήλικος βομβιστής έγινε αντιληπτός πριν ανατιναχτεί και σκορπίσει θάνατο και πανικό.

Οι εικόνες από τη σύλληψή του που κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλούν μόνο σοκ. Ένα αγόρι 12 – 13 ετών συνελήφθη λίγο πριν από την επίθεση αυτοκτονίας. Η σύλληψή του έχει καταγραφεί σε video.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact