ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Βίντεο Ντοκουμέντο από το άγριο ξύλο στα MAD Video Music Awards

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου βρίσκεται στην σκηνή για να βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου. Κάνει έκκληση από το μικρόφωνο να σταματήσει ο άγριος καβγάς. Παρόλα αυτά, το κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do μετατρέπεται σε ρινγκ.

Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου αλλά και κανέναν σεβασμό σε όσους είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που πανικοβλήθηκαν και έβαλαν τα κλάματα και τις φωνές, οι τράπερς Light και Snik, που έχουν χρόνια κόντρα, έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό.

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου σηκώνεται από την θέση της για να παραλάβει το βραβείο. Πίσω της, χωρίς να το αντιληφθεί, περνά ο Snik που πλησιάζει τον Light και πιάνονται στα χέρια. Η Έλενα Παπαρίζου, βλέπει ξαφνικά το ξύλο και αμέσως τρέχει να απομακρυνθεί.

Τα όσα εξελίσσονται, είναι απαράδεκτα. Μπουνιές, κλωτσιές, καρέκλες να φεύγουν στον αέρα.

Δύο τα επεισόδια

Σχεδόν μισή ώρα νωρίτερα και ενώ βρισκόταν η Τάμπτα στην σκηνή, οι δύο τράπερς είχαν πιαστεί στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και τα βραβεία να διακόπτονται για 15 λεπτά.

Τίποτα όμως, δεν είχε τελειώσει. Η δεύτερη φορά ήταν και χειρότερη.

Με τους άνδρες της προσωπικές ασφάλειας των δύο τράπερς να μπλέκουν απευθείας στον καβγά, με κάποιους εξ αυτών να χρησιμοποιούν και εκείνοι βία, αντί να βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση της έντασης.

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου φαίνεται να αποχωρεί. Στο πίσω μέρος της σκηνής την περιμένει η Έλενα Παπαρίζου και αγκαλιάζονται, όσο οι νεαροί τράπερς δίνουν το φρικτό παράδειγμα στην αρένα του γηπέδου.

Η Ρούλα Κορομηλά τραυματίζεται και αυτή ελαφρά στα πόδια και της παράσχονται οι πρώτες βοήθειες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact