ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ…

Ανάλυση του αποτελέσματος των Γερμανικών εκλογών

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη Γερμανία θα καταγραφεί ως το πλέον κοσμοϊστορικό εκλογικό αποτέλεσμα για την νεώτερη Γερμανία αλλά και για τον υπόλοιπο “πολιτισμένο” Κόσμο! Και τούτο γιατί, δεν είναι τόσο ότι το κόμμα της Άγκελας Μέρκελ υπέστη πτώση των προηγούμενων εκλογικών της ποσοστών κατά 8%, δεν είναι τόσο ο συνεχιζόμενος καταποντισμός των Σοσιαλιστών (-5%), δεν είναι τόσο ότι η αριστερά και οι “πράσινοι” ανέβηκαν κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μόνο, είναι το γεγονός της μεγάλης ανόδου της ακροδεξιάς που από το προηγούμενο ποσοστό της (4,7%) έφθασε στο εξωπραγματικό 12,6%! Έτσι, ο ίδιος λαός που έφερε στην Εξουσία το κόμμα του Χίτλερ με όλες τις καταστροφικές συνέπειες για τον Πλανήτη, επιλέγει σήμερα να ανδρώσει και πάλι το Ναζισμό στη Γερμανία!

Και για πρώτη φορά οι Ναζιστές, από το 1949 και το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μπαίνουν στη γερμανική Βουλή με 90 Βουλευτές, καταλαμβάνοντας την Τρίτη θέση σε αυτήν!

Που το κόμμα AfD δεν έχει καμιά σχέση με άλλη ακροδεξιά, άλλης ευρωπαϊκής χώρας! Αυτή η ακροδεξιά είναι μετενσαρκωμένη ο Χίτλερ, η Γκεστάπο και τα SS! Δηλαδή, οι “δαίμονες” του παρελθόντος που επιστρέφουν! Γι΄ αυτό, αυτό το αποτέλεσμα από μόνο του προκαλεί ισχυρό ΣΟΚ για όλους τους ανυποψίαστους!

Όχι όμως για μας τους υποψιασμένους, που επί σειρά ετών γράφουμε πως ο νεοφιλελευθερισμός σκοτώνει τη Δημοκρατία και ανασταίνει την άκρα δεξιά, εν πολλοίς το Ναζισμό!

Τον οποίο νεοφιλελευθερισμό πρεσβεύουν όλα τα κοινοβουλευτικά μας κόμματα πλην “Χρυσής Αυγής” (τα κουσούρια της δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αναλύσουμε)!

Αυτός ο νεοφιλελευθερισμός είναι ο πρεσβευτής της ακραίας λαθρομετανάστευσης και της “εισαγωγής” του Ισλάμ στις Ευρωπαϊκές χώρες! Που χρησιμοποίησαν αυτόν τον αντιευρωπαϊκό προσανατολισμό οι Ναζιστές της Γερμανίας για να τριπλασιάσουν τα εκλογικά τους ποσοστά!

Ωστόσο, είναι αντίθετοι και με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Ευρωζώνη και το ευρώ! Ζητούν να μην συνεχιστεί ο εξισλαμισμός της Δύσης! Ζητούν την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων! Ζητούν να σταματήσει η χρηματοδότηση των μουσουλμανικών τεμενών και να απαγορευτεί να κυκλοφορούν οι μουσουλμάνες με μπούργκες στη Γερμανία!

Άραγε, έλαβαν αυτό το μήνυμα τα πολιτικά κόμματα της Πατρίδος μας;

Τα οποία θέλουν να κατασκευάσουν Τζαμιά στην Αθήνα; Τα οποία αποχριστιανοποιούν τον Έλληνα με τις αποφάσεις τους; Τα οποία κατασκευάζουν μουσουλμανικά χωριά στην ελληνική Επικράτεια;

Ας ανοίξουν τα μάτια τους όσο είναι ακόμα νωρίς και ας αλλάξουν πλεύση! Μην τα έχουν κλειστά, ωσάν τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και την νομενκλατούρα του κλαμπ της ΕΕ που παρά τα τρομοκρατικά – ισλαμικά – τζιχαντιστικά – εγκληματικά χτυπήματα που δέχονται οι λαοί τους, εκείνοι εξακολουθούν την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική τους!!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact