Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος πυροβολήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o επιχειρηματίας φέρει τραύματα σε ζωτικά όργανα.
Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης χειρουργήθηκε για περισσότερες από 10 ώρες, με τους γιατρούς να του αφαιρούν το ένα νεφρό, αλλά και τις σφαίρες που είχε δεχτεί.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη αναπνοής, σε βαθιά καταστολή.
Μετά τα απανωτά πολύωρα χειρουργεία, οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του, ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τους γιατρούς ο επιχειρηματίας έχει χάσει πολύ αίμα και ο οργανισμός του είναι αιμοδυναμικά ασταθής.
«Προσευχηθείτε για τον άντρα μου»
Η σύζυγος του επιχειρηματία, εμφανώς σοκαρισμένη, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο νοσοκομείο ”Γ. Γεννηματάς”.
«’Προσευχηθείτε για τον άντρα μου, ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά’», ήταν τα λόγια της.