ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ντάισελμπλουμ: Δε βλέπω τρίτο πακέτο για την Ελλάδα

Ξεκαθαρίζοντας ότι το ενδεχόμενο ενός Grexit δεν τέθηκε επί τάπητος στο Eurogroup της Ρίγα στη Λετονία, ο επικεφαλής του, Γερούν Ντάισελμπλουμ εκτίμησε ότι «δεν βλέπει ένα τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Volkskrant σήμερα ο επικεφαλής του Eurogroup σημείωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης γίνονται «ολοένα και πιο απαισιόδοξοι» αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται να «παραμερίζει» προς ώρας τον Γιάννη Βαρουφάκη στις διαπραγματεύσεις, αναλαμβάνοντας ο ίδιος ρόλο, σε μία προσπάθεια να αμβλυνθούν οι αντιστάσεις και να κωπάσει ο πόλεμος στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, ο οποίος εκτιμάται ότι έχει επιπτώσεις στην πορεία των διαπραγματεύσεων και αποτελεί τροχοπέδη για της επίτευξη μίας συμφωνίας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact