ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ντένις Ρόντμαν: Με τον Κιμ Γιονγκ Ουν σπάνια μιλάμε για πολιτική. Bίντεο

Ο 56χρονος Ροντμαν αποκάλυψε πως η φιλία του με τον Κιμ ξεκίνησε το 2013. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου αυτό που τους έφερε κοντά ήταν το μπάσκετ. Πιο αναλυτικά ο Ρόντμαν δήλωσε: «Ήταν το γεγονός ότι αγαπά το μπάσκετ και νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί για τα πάντα στον κόσμο – το μπάσκετ και η μουσική». Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, μάλιστα, φαίνεται πως είναι μεγάλος θαυμαστής των Σικάγο Μπουλς, η αγάπη του για τους οποίους τον ώθησε να καλέσει τον Ρόντμαν στην Βόρεια Κορέα.

Ο πρώην παίχτης των Σικάγο Μπουλς έχει επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα έξι ή επτά φορές, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τι κάνει όταν είναι με τον φίλο του, Κιμ Γιονγκ Ουν. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Βασικά κάνω παρέα μαζί του όλη την ώρα, γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά κουλ πράγματα μαζί. Κάνουμε ιππασία, σκι, σπάνια μιλάμε για πολιτική και αυτό είναι το θετικό σε αυτό».

Μάλιστα, ο Ροντμαν τόνισε πως ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας είναι πάντα ήρεμος και χαμογελαστός, ειδικά όταν είναι με την οικογένεια του. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Αν τον δείτε να κάθεται σε κάποιο τραπέζι, είναι σαν οποιονδήποτε άλλον. Ξέρω πως προσπαθεί να είναι δικτάτορας και τρελός, αλλά δεν έχω δει κανέναν άλλον στη ζωή μου να έχει τόση πολλή δύναμη, είτε καλή είτε κακή».

Ο πρώην μπασκετμπολίστας ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν υπερασπίζεται τη Βόρεια Κορέα και την πολεμοχαρή συμπεριφορά του ηγέτη της, αλλά μεταφέρει την αγάπη του για τον αθλητισμό στη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ακόμα, ο Ντένις Ρόντμαν δεν δίστασε να δηλώσει πως πιστεύει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν καλό να καθίσει να συνομιλήσει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Στο τέλος της συνέντευξης του, ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς τόνισε πως: «Δεν τον αγαπώ. Απλώς θέλω να προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα έτσι ώστε να τα πηγαίνουν όλοι καλά μεταξύ τους, αυτό είναι όλο».

protothema

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact