ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Ντροπή και μόνο ντροπή!

Η Ελλάδα έμεινε στο 1-1 απέναντι στο Λιχτενστάιν, μένοντας για πέμπτο ματς χωρίς νίκη.

Ούτε το… Λιχτενστάιν δεν κατάφερε η Εθνική ομάδα να νικήσει στο ΟΑΚΑ, καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη και έχασε σωρεία ευκαιριών, έχοντας και δύο δοκάρια, όμως το γκολ του Μασούρα στο 33’ δεν αρκούσε για να της δώσει τη νίκη. Το Λιχτενστάιν στο 85’ σε μια αντεπίθεση ισοφάρισε με τον Σαλάνοβιτς σε 1-1, γκολ που ήταν το πρώτο της χώρας στη φάση των προκριματικών.

Με νέα πρόσωπα παρατάχθηκε η Εθνική ομάδα στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν σε σχέση με την ενδεκάδα της Φιλανδίας. Ο Τζον Φαν’τ Σιπ διατήρησε το 4-2-3-1, με την Ελλάδα να καλείται να πιέσει στο ματς με το Λιχτενστάιν. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.

Κάποια σουτ δεν ανησύχησαν τον Μπίχελ, ενώ όλες οι επιθέσεις της Ελλάδας αποκρούονταν από την άμυνα του Λιχτενστάιν. Η Εθνική έπαιζε προβλέψιμα, ωστόσο στο 33’ ο Κουλούρης έκανε το σουτ και ο Μασούρας μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό το τέρμα έδωσε νέα πνοή στο παιχνίδι της Ελλάδας, ενώ αντίθετα αποδιοργάνωσε τους αντιπάλους. Οι προσπάθειες των διεθνών μας ήταν πιο επικίνδυνες, έστω κι αν δεν σημείωσαν άλλο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ομάδα μπήκε πιο δυναμικά και έψαξε άμεσα το δεύτερο γκολ. Στο 47’ ο Κουλούρης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ νέο δοκάρι είχε στο 52’ ο Μανωλάς με δυνατό σουτ. Η Ελλάδα συνέχιζε να πιέζει, ενώ το Λιχτενστάιν δεν απείλησε ιδιαίτερα, στις ελάχιστες φορές που είχε την κατοχή της μπάλας. Παρά τις ευκαιρίες, η «γαλανόλευκη» δεν «κλείδωσε» τη νίκη και το πλήρωσε.

Στο 85’ ο Ζέκα έκανε λάθος πάσα για τον Σάμαρη, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Χάσλερ, ο οποίος έβγαλε σε θέση βολής τον Σαλάνοβιτς, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά και ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Λιχτενστάιν στα προκριματικά και το πανηγύρισαν δεόντως. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την Εθνική να προσφέρει ακόμα μια βραδιά απογοήτευσης στους λιγοστούς φίλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σιπ): Μπάρκας, Μπακάκης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (62’ Ζέκα), Σάμαρης, Μασούρας (87’ Γιαννούλης), Φετφατζίδης (68’ Παυλίδης), Βρουσάι, Κουλούρης

Λιχτενστάιν (Χέλγκι Κόλβιντσον): Μπ .Μπίχελ, Γκέπελ, Κάουφμαν, Βίζερ, Μαλίν, Σαλάνοβιτς, Μ. Μπίχελ, Μάιερ (64’ Μπρέντλε), Γκούμπζερ (55’ Γιλντίζ), Χάσλερ, Ρεχστάινερ (82’ Χόφερ).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact