ΕΛΛΑΔΑ

Ο 41χρονος στην Ευελπίδων – Φώναζε «Κρίμα έφυγε η καλύτερη κοπέλα» [εικόνες]

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 41χρονος άντρας από το Κορωπί, ο οποίος με την καραμπίνα του τραυμάτισε τον πατέρα και τη συμβία της νυν συντρόφου του, η οποία το προηγούμενο βράδυ είχε μαχαιρώσει και σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 41χρονου κατηγορούμενου, ενώπιον του Εισαγγελέα αναμένεται να πει πως δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον πεθερό του και τη συμβία του, απλά να τους φοβίσει με το όπλο του.

Θα συμπληρώσει επίσης πήγε στο κτήμα του πεθερού του και μόλις τον είδε ο ηλικιωμένος άντρας του είπε «τι θες εδώ ρε μ@λ@κ@» και τότε αυτός θόλωσε και χωρίς να βγει από το αυτοκίνητό του, πυροβόλησε δυο φορές, μία στον αέρα και μία στα πόδια.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως θεωρεί τον πατέρα υπεύθυνο για το φονικό. Θεωρεί πως αυτός ο άνθρωπος έβαζε λόγια στην 26χρονη κόρη του με αποτέλεσμα αυτή εν συνεχεία να σκοτώσει εν ψυχρώ την πρώην γυναίκα του 41χρονου.

Μπαίνοντας στην αίθουσα ο 41χρονος άντρας από το Κορωπί φώναξε: «Κρίμα έφυγε η καλύτερη κοπέλα».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact