ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμαρχος της Πάτρας κατέβασε τη σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης [εικόνα]

Η σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης που βρισκόταν στο μπαλκόνι του δημαρχείου της Πάτρας υπεστάλη από τη νέα δημοτική αρχή.

Όπως δηλώνει στο thebest.gr o εκπρόσωπος τύπου της Δημοτικής Αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος «Η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ένα σύμβολο μισητό για το λαό γιατί η Ε.Ε. στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα των λαών όλης της Ευρώπης και η συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή αποτελεί την πηγή της κακοδαιμονίας που δέρνει τη χώρα και τον λαό. Οι πολιτικές της προσαρμόζουν την οικονομία στις ανάγκες της ελεύθερης αγοράς, δημιουργώντας μαζική εξαθλίωση και ανεργία».  


Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Πελετίδης είναι ο νικητής των εκλογών στον δήμο Πατρέων που για πρώτη φορά έχει δήμαρχο που προέρχεται από το ΚΚΕ.


Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από τα μέλη του κόμματός του στην Πάτρα να στηρίξουν τον Κώστα Πελετίδη.
Πηγή: thebest.gr

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact