ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ερίκ Καντονά λέει για το προσφυγικό αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι

Δηλώνει πρόθυμος να δεχθεί πρόσφυγες στο σπίτι του

Έτοιμος να δεχθεί πρόσφυγες στο σπίτι του δηλώνει ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου και νυν ηθοποιός Ερίκ Καντονά, δηλώνοντας πως «θα ήταν καλό να είμαστε όλοι έτοιμοι, 65 εκατομμύρια Γάλλοι».

«Θα υπάρξουν πολλοί μετανάστες, ελπίζω να μη φτάσουν τα 65 εκατομμύρια», συνεχίζει ο Καντονά σε συνέντευξή του και αναφερόμενος στην κατάσταση στη Λιβύη λέει: «κάνουμε πολέμους για οικονομικούς λόγους, μετά οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τις χώρες τους γιατί τα έχουμε κάνει χάλια και δεν είμαστε ικανοί ούτε να τους δεχθούμε… Σήμερα υπάρχουν Λίβυοι μετανάστες, εμείς κλείνουμε τα σύνορα. Βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μας…».

Ο 49χρονος σήμερα Γάλλος δεν μασάει τα λόγια του και για την πολιτική του Φρανσουά Ολάντ, υπέρ του οποίου είχε τοποθετηθεί στις εκλογές του 2012. «Έχουμε εκλογές, δεν είναι πολύ μακριά, και θα πούμε πως μειώνουμε τους φόρους ενώ τους είχαμε αυξήσει, κι έτσι πλησιάζουμε λίγο τη δεξιά. Δεν επιτρέπουμε να έρθουν πολλοί μετανάστες επειδή το 55% των Γάλλων είναι κατά και η ακροδεξιά ενισχύεται», τονίζει λέγοντας πως προτίθεται να ρίξει λευκή ψήφο στις εκλογές του 2015.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact