ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ερντογάν τώρα «απειλεί» με λουκέτο και το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας!

«Επίπληξη» στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας έκανε ο πρόεδρος της χώρας Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την απελευθέρωση των δύο κρατούμενων δημοσιογράφων της Cumhuriyet, προειδοποιώντας πως επανάληψη παρόμοιας ενέργειας θα οδηγήσει σε αμφισβήτηση της ίδιας του της ύπαρξης.

«Ο θεσμός αυτός, με την ανάμιξη του προέδρου του και μερικών μελών, δεν απέφυγε να πάρει μια απόφαση που είναι εναντίον της χώρας και του λαού της, σ’ ένα θέμα που αποτελεί ένα συγκεκριμένο παράδειγμα μιας από τις μεγαλύτερες επιθέσεις που έχουν γίνει πρόσφατα εναντίον της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε συγκέντρωση στην πόλη Μπούρντουρ.

«Ελπίζω ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο δεν θα αποπειραθεί και πάλι τέτοιες ενέργειες, οι οποίες θα θέσουν υπό συζήτηση την ύπαρξή του και τη νομιμότητά του», υποστήριξε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact