ΕΛΛΑΔΑ

Ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης στη θέση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Αθηναίων, με επιστολή του προς τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.

Επικεφαλής στην παράταξη Ανοιχτή Πόλη ορίζεται η Ελθήνα Αγγελοπούλου, ενώ την θέση του Γ. Σακελλαρίδη αναλαμβάνει ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Ο ορισμός του Γ. Σακελλαρίδη ως κυβερνητικού εκπροσώπου καθώς και η εκλογή του στο Κοινοβούλιο καθιστούν αδύνατη την εκπλήρωση των καθηκόντων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην επιστολή του επισημαίνει:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εσάς προσωπικά, καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία μας. Για μένα προσωπικά ήταν μια εμπειρία εξαιρετικά πλούσια σε γνώση. Είμαι στη διάθεση τη δική σας, των δημοτικών συμβούλων, των εργαζόμενων στο Δήμο της Αθήνας και φυσικά των πολιτών για οποιοδήποτε θέμα».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact