ΕΛΛΑΔΑ

Ο κατάλογος της φρίκης: Έχουν εντοπιστεί 100 άτομα που είχαν κακοποιήσει τη 12χρονη στον Κολωνό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει τη χώρα και αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό.

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» του. Στους περισσότερους, ο φερόμενος ως δράστης παρουσίαζε το θύμα για 16χρονο με σκοπό να μην τους αποτρέψει. Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού».

Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει. Η ίδια, δείχνει ως βιαστές της τουλάχιστον 10 άτομα, ανάμεσα τους και ο 42χρονος συλληφθείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής 100 χρήστες συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες ο 53χρονος, που έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη πληρώνοντας τον βιαστή και προαγωγό της.

Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις

Από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 5 άτομα τα οποία φέρεται πως βίασαν το 12χρονο κορίτσι πληρώνοντας μάλιστα 50 ευρώ στον 53χρονο συλληφθέντα. Και για τους πέντε θεωρείται θέμα χρόνου να βρεθούν στα χέρια της Αστυνομίας.

Πλέον οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί ιχνηλατούν την πλατφόρμα που ο 53χρονος αναρτούσε τα βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης κοπέλας και μέσω αυτής αναζητούσε παιδόφιλους «πελάτες».

Η έρευνα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με βασικό στόχο την ταυτοποίηση όλων αυτών των χρηστών που εντοπίστηκαν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, να έχουν σχέση με τον 53χρονο και φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι.

Στις έρευνες που γίνονται, άλλωστε έχει αναφερθεί και η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου. «Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης, το πιστεύω. Για να υπάρχει τόση οργάνωση, πιθανόν να υπάρχουν συνεργοί. Για έναν μήνα και, η ΓΑΔΑ, έψαχνε την υπόθεση, γι’ αυτό και είχε επαναπαυθεί ο 53χρονος» είχε αναφέρει νωρίτερα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

“Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης”

Η δικηγόρος, αρχικά ανέφερε ότι “Η 12χρονη, δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί.” και συνέχισε “Δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια, ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος ενός παιδιού”

“Η ζωή αυτού του παιδιού, έχει καταστραφεί. Το διάστημα της κακοποίησης δεν ήταν αντικειμενικά μεγάλο, ήταν 3-4 μηνών” είπε και μίλησε για το πώς η οικογένεια, έμαθε για την κακοποίηση της ανήλικης: “Η οικογένεια ανακάλυψε μηνύματα, με τον 53χρονο και αμέσως -με τις βαλίτσες- καθώς βρισκόταν στο σπίτι της θείας του, εκτός Αθηνών, πήγαν στο ανηλίκων και κατήγγειλαν το γεγονός.”

Όσον αφορά στην πληροφορία ότι κάποιοι από τους πελάτες, στη θέαση της ανήλικης έφυγαν και της είπαν να προσέχει, η δικηγόρος ανέφερε: “Ο “κύριος” αυτούς που προσέλκυε, τους έλεγε ότι είναι ανήλικο. Ξέρανε πού πάνε όλοι αυτοί. Πρέπει να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος, να εντοπιστούν όλοι αυτοί. ” και τόνισε ότι δεν μπορί να πει στοιχεία από τη δικογραφία καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο ανακριτικό στάδιο.

“Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης, το πιστεύω. Για να υπάρχει τόση οργάνωση, πιθανόν να υπάρχουν συνεργοί. Για έναν μήνα και, η ΓΑΔΑ, έψαχνε την υπόθεση, γι’ αυτό και είχε επαναπαυθεί ο 53χρονος” είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν και συνεργοί του 53χρονου.

Σχετικά με την έλλειψη ψυχολογικής στήριξης τόσο στην ανήλικη όσο και στην οικογένεια, η Απασία Ταραχοπούλου δήλωσε: “Δυστυχώς το κοινωνικό κράτος έχει δείξει για ακόμη μια φορά ότι είναι απών. Πριν από μια εβδομάδα, εμφανίστηκαν στο σπίτι δύο κοινωνικές λειτουργοί από τον Δήμο Αθηναίων όμως εξαφνίστηκαν. Εχθές τους ενημέρωσαν ότι θα παραπεμφθούν σε ψυχολόγο. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει από τη πρώτη στιγμή, όχι έναν μήνα μετά.”

“Το παιδί είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση” ανέφερε και έκανε έκκληση να σταματήσουν να είναι δημοσιογράφοι κατω από το σπίτι του παιδιού, ενώ είπε πως το κοριτσάκι πήγαινε σχολείο κανονικά.

Η μητέρα της ανήλικης δήλωσε στη δικηγόρο ότι έστειλε υβριστικά μηνύματα στον φερόμενο ως δράστη αλλά μίλησε και στη συζυγό του, η οποία της ζήτησε να μην κάνει καταγγελία.

“Από πλευράς της τεχνολογίας, τα χέρια της ΕΛΑΣ, μπορούν να δώσουν απαντήσεις για τα πάντα”

Η Κέλλη Ιωάννου. Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνασφάλειας και υποψήφια διδάκτωρ Εγκληματολογίας, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση.

“Από πλευράς της τεχνολογίας, τα χέρια της ΕΛΑΣ, μπορούν να δώσουν απαντήσεις για τα πάντα. Κάθε ενέργεια αφήνει ένα αποτύπωμα στο διαδίκτυο, όλα αυτά, μπορούν να εντοπιστούν, εφόσον υπάρξει η αντίστοιχη εισαγγελική παρέμβαση”, τόνισε η Κέλλη Ιωάννου μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τη διάθεση φωτογραφιών τέτοιου περιεχομένου στις πλατφόρμες, η διδάκτωρ ανέφερε: “Θεωρώ αδιανόητο να κατεβαίνουν εικόνες ενός γυμνού αγάλματος μέσα σε λίγα λεπτά και αντίστοιχα να επιτρέπουμε τέτοιου είδους ανακύκλωση υλικού”. Ακόμη, τόνισε πως ο φερόμενος ως δράστης, δεν έχτιε το συγκεκριμένο κοινωνικό προφίλ, ήταν άνθρωπος με αυτό το προφίλ”.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, τόνισε από την πλευρά του πως για να κινητοποιηθεί η αστυνομία, θα πρέπει “να ανοίγουν τα στόματα”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact