ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κοτζιάς επικρίνει ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Τόσκα για τις καταλήψεις

«Εκτέλεσε και θα εκτελεί τα καθήκοντά του με γνώμονα το καλό των πολιτών»

Την παρέμβαση της κίνησης «Πράττω», της οποίας ηγείται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη και της εκκένωσης των καταλήψεων.

Σε ανακοίνωσή της η κίνηση «Πράττω» επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ, παρατηρώντας πως «το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχολείται με την επέμβαση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τράπεζα Αττικής, ασχολείται με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ο οποίος επιτελεί έργο στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας».

Κριτική ασκεί και στη ΝΔ, την οποία καλεί να «αφήσει τα πυροτεχνήματα και τη στείρα αντιπολίτευση. Ο Ν. Τόσκας εκτέλεσε και θα εκτελεί τα καθήκοντά του με γνώμονα το καλό των πολιτών».

«Ας αναλογιστούν όλοι τις ρευστές γεωπολιτικές συνθήκες και να συνειδητοποιήσουν ότι τα ιδεώδη της Πατρίδας και της Αριστεράς, είναι ευρύτερα, των όποιων ξεκομμένων από το λαό καταλήψεων», καταλήγει η ανακοίνωση της κίνησης, στην οποία συμμετέχει και ο κ. Τόσκας.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact