ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κούγιας ζήτησε από τον Αιγύπτιο να αναπαραστήσει τον βιασμό κατά τη διάρκεια της δίκης Λιγνάδη !

«Με ένοιαζε ότι είχε συμβεί ο βιασμός. Με ένοιαζε ότι δεν έπρεπε να μου συμβεί αυτό. Όλοι μου έλεγαν να μην πάω. Οι δικοί μου, οι φίλοι. Όλοι μου είπαν να μην πάω γιατί φοβόντουσαν τον κατηγορούμενο, όσα μπορούσαν να συμβούν στο δικαστήριο. Λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό, λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι…».

Με αυτά τα λόγια και ξεσπώντας σε κλάματα, ο δεύτερος νεαρός άνδρας που κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού, αλλά και στα όσα του έλεγαν οι οικείοι του όταν πήρε την απόφαση να καταθέσει στη Δικαιοσύνη για τη σεξουαλική κακοποίηση, που όπως υποστηρίζει υπέστην, από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου, το καλοκαίρι του 2015 και ενώ ο ίδιος ήταν ανήλικος.

Ο 25χρονος σήμερα νεαρός με καταγωγή από την Αίγυπτο, ο δεύτερος κατά σειρά που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση, συνέχισε να καταθέτει σήμερα στη δίκη του σκηνοθέτη και ηθοποιού, εξεταζόμενος από την πολιτική αγωγή αλλά και από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου Αλέξη Κούγια.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας και αφού η εξέταση του μάρτυρα ολοκληρώθηκε από τους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής, ο κ. Κούγιας ζήτησε από τον μάρτυρα να αναπαραστήσει τη σκηνή του καταγγελλόμενου βιασμού, πλησιάζοντάς τον. Ο μάρτυρας έκανα μία κίνηση απώθησης προς τον συνήγορο υπεράσπισης και ζήτησε ο κ. Κούγιας να μην τον πλησιάζει.

Μάρτυρας: … Από απόσταση παρακαλώ, δε με ενοχλεί…

Κοινό: Αυτό είναι απαράδεκτο, κακοποιητικό…

Η πρόεδρος πάντως του δικαστηρίου ζήτησε από τον κ. Κούγια όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία να επιστρέψει στη θέση του.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή διαδικασία ο μάρτυρας εξήγησε εκ νέου γιατί δεν αντέδρασε όταν, κατά τη δικογραφία, βιάσθηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο ξενοδοχείο της Επιδαύρου. Ο 25χρονος έκανε και πάλι λόγο για ένα πολύ βίαιο περιστατικό, επισημαίνοντας στο δικαστήριο: «Δεν μπορούσα. Είχα παγώσει. Ένιωθα τα χέρια μου δεμένα ενώ δεν ήταν. Αυτό το σοκ που δεν μπορείς να κουνηθείς, το έχετε νιώσει ποτέ;».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact