ΚΟΣΜΟΣ

Ο Λαβρόφ έπαθε Μακρόν!

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στα σύνορα Ρωσίας – Ουκρανίας υπό τον φόβο μιας ρωσικής εισβολής, ενώ συνεχίζονται οι διπλωματικές προσπάθειες για αποκλιμάκωση της κρίσης.

Την ίδια ώρα, κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και οι εικόνες που μεταδόθηκαν θύμισαν… τη συνάντηση που είχε ο Ρώσος πρόεδρος με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Πολλοί ήταν εκείνοι που την περασμένη εβδομάδα σχολίασαν την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να συζητήσει με τον Εμανουέλ Μακρόν για την ουκρανική κρίση σε απόσταση… ασφαλείας, τοποθετώντας τον Γάλλο πρόεδρο σε ένα τραπέζι, τουλάχιστον τεσσάρων μέτρα μακριά του.

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο Πούτιν τοποθέτησε τον υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σε ένα τραπέζι… σιδηρόδρομο. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, οι δύο άνδρες κάθονται αρκετά μακριά, με αρκετούς να αναρωτιούνται πώς επιτυγχάνεται η επικοινωνία μεταξύ τους.

Πηγή φωτογραφίας: AP

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact