ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μωάμεθ και…τα ούρα της καμήλας!

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το γνωρίζετε ότι εδώ και αιώνες στον μουσουλμανικό κόσμο της Αραβίας και όχι μόνο, πιστεύεται ότι η πρακτική της πόσης ούρων καμήλας αναμεμιγμένο με γάλα έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία ?

Την πεποίθηση αυτή στήριξε ο ίδιος ο Μωάμεθ ο οποίος κυριολεκτικά «συνταγογράφησε» τα ούρα καμήλας σαν μεγάλο φάρμακο παρά του ότι ακόμα και τότε πολλοί θεωρούσαν ότι αυτό είναι αηδιαστικό.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι οι άνθρωποι στους οποίους ο Μωάμεθ επέβαλλε να πίνουν ούρα καμήλας αργότερα αποστάτησαν από το Ισλάμ και μετά από αυτό ο Μωάμεθ τους επιτέθηκε και τους εξολόθρευσε. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ακόμα και σήμερα πολλοί μουσουλμάνοι πίνουν ούρα καμήλας επειδή ο Μωάμεθ τους είπε ότι ήταν πολύ καλό φάρμακο.

φοτο2Τελευταία όμως οι Μουσουλμάνοι στην πόλη του Al-Qufundhah, στη Σαουδική Αραβία, ανακάλυψαν ότι αυτό που θεωρούσαν ως «θεϊκό» φάρμακο στην πραγματικότητα ήταν απλώς… ούρα από κάποιον μεγάλης ηλικίας Άραβα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην εφημερίδα UK Daily Mail: «Όπως έγινε γνωστό οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας έχουν κλείσει ένα μαγαζί το οποίο πουλούσε παραδοσιακά ούρα καμήλας αφότου ανακάλυψαν ότι ο ιδιοκτήτης γέμιζε τα μπουκάλια με τα δικά του σωματικά απόβλητα. Συγκεκριμένα οι επιθεωρητές υγείας όρμησαν σε έναν πωλητή στη πόλη-λιμάνι του Al Qunfudhah στην νοτιοδυτική Σαουδική Αραβία και κατάσχεσαν περισσότερα από 70 γεμάτα μπουκάλια.»

camel-urine-e1434089150513

Δείτε τι γίνεται ! Λέτε σε λίγο καιρό αυτό το «θαυματουργό» φάρμακο να το δούμε να κυκλοφορεί και στην Ευρώπη γιατί όχι και στην δική μας χωρά αφού το συνέστησε ο ίδιος ο Μωάμεθ εν όψει της γενικής ισλαμοποίησης της καθημερινότητας ?

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact