ΚΟΣΜΟΣ

Ο νεαρός εκατομμυριούχος που ζει σαν… νομάς -Μένει σε βανάκι και κοιμάται κάθε βράδυ και αλλού [εικόνες]

Ο Ντάνιελ Νόρις είναι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του μπέιζμπολ, χωρίς, ωστόσο, να ζει, όπως αυτοί.

Αν περιμένετε να δείτε ένα γκαράζ με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, καλύτερα να πάτε στο σπίτι άλλου παίκτη, διότι ο Ντάνιελ δεν έχει.

Ο 21χρονος παίκτης των Toronto Blues Jays αν και έχει υπογράψει συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. δολαρίων τον χρόνο, σίγουρα δεν χρησιμοποιεί τα χρήματά του για να προσφέρει στον εαυτό του έναν υπερπολυτελή βίο. Αντιθέτως, προσγειωμένος, ζει όπως ζούσε και πριν του μεγάλου του συμβολαίου.

Το ιδιαίτερο με αυτόν τον παίκτη, είναι πως κατά την διάρκεια των διακοπών του αντί να προτιμά τους εξωτικούς προορισμούς με πισίνες, γυναίκες και αλκοόλ, ο Ντάνιελ ζει σαν νομάς παρέα με το βανάκι του!

Ο «Shaggy», όπως το έχει ονομάσει, είναι η διέξοδός του από τα παιχνίδια και ένας τρόπος να χαλαρώσει πριν από μια γεμάτη αγωνιστική σεζόν.

«Είναι σαν το yin και το yan για μένα», αναφέρει στο ESPN και συνεχίζει: «Δεν πρόκειται να αλλάξω αυτό που είμαι επειδή οι άλλοι νομίζουν πως είναι περίεργο. Για να αισθάνομαι καλά, χρειάζομαι λίγη περιπέτεια».

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact